en
Untitled Document
dobredojdvote
novosti
Фирмата ДУ-ЕЛ-МА е формирана 1994 година, а со активности започнува во 1995 година со 1 вработен па се до 2009 достигнува до 32 вработени и бруто промет над 1 000 000 еу со добивка над 50 000 еу. Во почетните години фирмата започнува со трговска дејност каде покасно се орентира на услужни дејности и делумично производство.
 
с
с  
с  
с  

©2009 Du El Ma Ohrid Macedonia | Powered by 2S STUDIO